LIVRARE

Produsele sunt expediate clientului in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii.

Ne straduim sa expediem in aceeasi zi, pana la sfarsitul programului de lucru toate comenzile sosite pana in orele 16.00 PM (in zilele lucratoare), pachetul urmand sa ajunga la dvs. in ziua imediat urmatoare. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi validate de catre reprezentantii nostri de vanzari luni, dupa validare urmand a fi expediate in conditiile mai sus descrise.

Adresa de livrare se completeaza in momentul in care faceti comanda pe site, cu ajutorul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturara, insa aveti optiunea sa alegeti si o adresa diferita pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele unde trebuie.

Cheltuielile de transport

Cheltuielile de transport pot varia in functie de destinatia coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si vor fi achitate la DESTINATIE de catre client sau daca comanda dvs. depaseste suma de 200 lei beneficiati de transport gratuit.

S.C. VET LIFE CONSULTING S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

CONDITII GENERALE DE RETURNARE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014 in cazul in care cumparatorul este nemultumit de calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale. Produsele se pot returna, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna in maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre consumator. Pentru a putea returna un produs trebuie sa ne trimiteti solicitatre dvs. de retur la adresa de email office@vet-life.ro

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise la adresa de email office@vet-life.ro in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura precum si produsele partial consumate.

Produsele, nu se pot returna decat in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele prezente la livrarea produsului. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar S.C. VET LIFE CONSULTING S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare.

Costul transportului produselor mai sus mentionate revine in responsabilitatea clientului. In cazul in care produsul a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de S.C. VET LIFE CONSULTING S.R.L. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea (POȘTA ROMÅNĂ, URGENT CURIER, etc). Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali, daca este cazul.

Dupa primirea solicitatrii dvs. de retur la adresa de email office@vet-life.ro veti fi contactat de un reprezentant al S.C. VET LIFE CONSULTING S.R.L. pentru a va ajuta in procesul de returnare al produsului/produselor catre S.C. VET LIFE CONSULTING S.R.L. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0232 742 942 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa de email office@vet-life.ro

Va multumim !